Din când în când este important să faci o curăţenie generală în organismul tău.
Detoxifierea este cea mai simplă şi mai eficientă cale pentru a realiza acest lucru, de a vă curăţa de efectele nutriţiei, toxinelor şi deseurilor, de stresul zilnic şi de poluare.

Dacă te gândeşti la un tip de viaţă sănătos, trebuie să te gândeşti la alimentaţie sănătoasă, la mişcare, dar şi la detoxifiere, ca o modalitate excelentă de pu-rificare şi revigorare. În fiecare zi, organismul tău elimină în mod normal şi natural toxinele. În funcţie de ceea ce mănânci, de modul şi locul în care trăieşti, de particularităţile fiziologice, această detoxifiere naturală are nevoie de ajutor.

Colonul este sistemul de evacuare al organismului, un loc propice pentru înmulţirea bacteriilor nesănătoase, pentru acumularea de toxine în capilarele peretelui său, care în felul acesta se pot absorbi şi transmite în tot corpul. În acest fel se pot imbolnăvi diverse organe. Apare senzaţia de oboseală, probleme digestive, creşterea în greutate, şi o multitudine de probleme pentru piele şi păr.

Detox-ul stimulează metabolismul, te ajută să scazi în greutate, să iti clarifici tenul şi să iti uşurezi ficatul, intestinele şi rinichii.

De asemenea consolidează sistemul imunitar şi oferă o nouă energie.

O formulă curată si sănătoasă de TRIO Detox testată de mine si pe care o recomand tuturor este formată din: Mineral, Noni si Protozymes.

Live Clean -Modere

Pentru că Detox-ul este recomandat de 2 ori pe an, eu am ţinut o cură în primavara şi în toamna anului trecut şi voi face acelasi lucru în 2019.

Un “must” pentru o viaţă sănătoasă !