Cu el simti o legatura profunda, karmica. Doua suflete straine se intalnesc si se simt instantaneu conectate. Totul este natural si usor. Te simti ca si cum ai regasit ceva de mult pierdut.

Nu iti poti explica dar iti vine sa il iubesti. Sau poate ca il iubesti deja.

Sufletul tau pereche esti tu in oglinda. Exista iubire si complicitate intre voi. Va respectati, va admirati, vedeti ce este mai bun unul in celalalt, exista afectiune atat sexuala cat si non-sexuala, comunicarea este minunata, timpul petrecut impreuna este o placere reciproca, sunteti dedicati unul altuia, aveti incredere in voi si va acceptati asa cum sunteti.  

Intalnirea voastra este fizica, emotionala si spirituala. Iar primul sarut este magic. Multi au descris primul sarut cu sufletul lor pereche ca fiind momentul care le-a schimbat viata. Stiau ca sunt in fata a ceea ce au asteptat dintotdeauna. Notiunea timpului nu mai exista. Calatoria lor incepea cu o prima experienta intima intensa. Ei doi, in sfarsit impreuna, norocosi ca s-au gasit.

Stii ca ti-ai gasit sufletul pereche atunci cand traiesti o iubire care iti hraneste sufletul, emotia este intensa iar intimitatea este extrema.

Incerc sa descriu in cuvinte ceva ce nu se poate defini. Partenerii se privesc si se ating, dar intalnirea dintre ei nu este doar fizica. Trupurile, sufletele si mintile lor sunt conectate energetic, spiritual si vibrational.

Inainte sa ajungi aici l-ai cautat. Nu intelegeai de ce nu apare. Ai trecut prin obstacole. A fost greu. Karma te-a testat pentru a te asigura ca poti pastra in viata ta si pretui sufletul pereche. Trebuia sa cresti si sa inveti ce este important in viata. Toata durerea din trecut a facut parte din planul vietii pentru a te aduce mai aproape de iubirea adevarata.

Karma lucreaza pentru tine si nu impotriva ta. Destinul te ajuta sa fii pregatit din toate punctele de vedere. Iubirea adevarata a vietii tale apare atunci cand in sfarsit sufletul tau este pregatit sa iubeasca.

Iubesti cu adevarat o singura data-n viata si atunci cand esti pregatit si se aprinde in tine flacara adevarata, pur si simplu stii.

Simti ca il cunosti de-o viata si fericirea vibreaza in fiecare celula. Daca ai putea, ai vrea sa-l asimilezi cu totul pe omul iubit.

Sentimentele tale de iubire sunt acum reale, sincere, vulnerabile, increzatoare, divine. In sufletele voastre gasesti tot ce ai nevoie.

Nu este incredibil cand doi oameni se iubesc asa frumos si isi unesc destinele pentru totdeauna ?

Nu te indoi nicio secunda: Ceea ce este sortit sa fie al tau, va fi !