Din ce sunt facute sufletele noastre ? Se cheama unul pe celalalt si plang de dor. Vor sa traiasca povestea lor. Vor imposibilul.

Iubirea aceasta nu se explica. Descoperi in tine o frumusete pe care nu stiai ca o posezi. Te imblanzesti si crezi iar, simti iar, traiesti iar. Cand sufletul se trezeste, circula iar sangele in tine si revii la viata. Acea viata care nu stiai ca mai exista. Lumina are alta culoare, aerul are alt miros…

…Iubim.

Nu doar o parte, ci totul. Nu doar pentru un motiv, ci pentru toate motivele din lume.

Inca o zi in care te trezesti cu impresia ca o eternitate a trecut de cand privirile voastre s-a intalnit. Eternitatea dureaza cateva zile. Doar o privire si natura invie. Deveniti intregi si realizati ca inimile voastre se doresc atat de tare incat se hranesc una din cealalta. Atat de puternice si vii, ele au o ratiune proprie, pe care mintea nu o poate intelege. Cum sa te impotrivesti lor ?

Iubirea aceasta vindeca si repara fiecare cicatrice. Iubirea ca izvor de purificare. Iubirea ca forma de viata, pentru ea si prin ea. Izvoraste atat de adanc din tine si se imprastie peste tot ce atingi si vezi cu ochii. Brusc devii alt om. Esti mai bun. Respiri afectiune si caldura. Acum iubesti mai mult, oameni, pasari, flori, animale, iubesti sa visezi cu ochii deschisi, iubesti sa asculti vantul… Te intrebi daca nu cumva ai innebunit. Totul devine acum simplu si posibil. Simti ca o putere supranaturala naste in tine. Totul invie inauntrul tau. Nou si vechi. Dulce si magic.

Esti impresionat. Nu este posibil sa ai atatea emotii din tine. De unde vin ? Unde au fost pana acum ? Cine esti ? Ai crezut ca esti puternic si ca poti controla tot. Sa simti iar inseamna sa suferi. De ce ai vrea sa treci iar prin durere ?

Urmeaza cele o mie de intrebari… Si daca aceste emotii nu sunt reciproce ? Si daca va fi iar dureros ? Daca vor trece maine ? Oare merit eu sa cunosc fericirea ?

Am inteles ca unele lucruri nu se explica. Uneori in cele mai neasteptate momente apare o lumina. Este un mesaj pentru tine. Tot ce se petrece in jurul nostru are scopul de a ne ajuta. Iubirea are un mesaj pentru tine. Un semnal care sa te trezeasca la viata.

Meriti sa traiesti cu inima deschisa. Daca simti, esti in viata. Da-ti voie sa traiesti si sa exprimi toata intensitatea trairilor tale.

Din iubire s-au creat cele mai frumoase opere, melodii, s-au construit castele… Prin iubire sufletele noastre se iarta pe ele si pe cei care le-au ranit. Iubirea te face sa intelegi ca nimeni nu ti-a gresit. Atat au stiut, atat au putut, atat au fost invatati sa ofere. Chiar si persoana care te-a ranit cel mai mult pe lume, acum poti sa o ierti. Acum intelegi ca daca avea o inima plina de iubire, precum a ta, si-ar fi condus diferit viata. Trecutul si greselile lor nu le poti schimba, dar acum ai sansa sa schimbi viitorul tau si al familiei tale. Acum iubesti. Esti binecuvantat.

Iubirea te va face sa intelegi ca nimic nu a mers, ai suferit, te-a durut, ai cazut atat de tare, doar pentru a ajunge aici.

Pentru prima data in viata ta, nu mai ai control si nu iti mai pasa. Inimile voastre s-au gasit.

Doua inimi facute din aceeasi compozitie se iubesc de dinainte sa se intalneasca, comunica si se vor.

Este doar o femeie, dar in ochii tai devine o zeita, este altfel si nu iti poti explica. Este doar un barbat, dar o scanteie straluceste in el si un “nu stiu ce” greu de definit. Cuvintele se pierd in fata sentimentelor voastre.

Daca sufletul a ales, iubeste. Daca totul vine din interior catre exterior, atat de rar si pur, iubeste.

Iubeste. Nu regreta nicio secunda cadoul pe care inima ta ti-l face. Iubeste.