Intr-o zi am crezut despre mine ca nu sunt buna de nimic.

Proaspat divortata si ranita, credeam ca nu pot fi o sotie buna. Pierduta intre trecut si prezent, credeam ca nu sunt o prietena buna pentru ca nu am energia sa ascult pe nimeni, sufocata fiind de propriile probleme. Brusc am realizat ca sunt singura si ma simteam greu de iubit pana si de propria familie. Profesional nu stiam unde ma indrept si ce vreau sa fac cu viata mea. Ma vedeam urata. Imi reprosam ca nu sunt inca mama. Stiam ca familia mea imi reproseaza acelasi lucru si, intr-un egoism parintesc mascat de intentii bune, nu ezitau sa imi aminteasca ca timpul trece si eu nu intineresc.

In aceeasi perioada am realizat ca nu sunt buna la marketing. In plus nici nu imi placea acest domeniu, desi incepusem un business care necesita abilitati comerciale. Brusc m-am simtit anturata de persoane nepotrivite carora nu le pasa cu adevarat de mine.

Din ce in ce mai singura. Din ce in ce mai fara sens. In locul nepotrivit, facand lucruri care nu ma faceau fericita.

Aceasta a fost sansa mea de a imi transforma propria viata. Din acest moment a venit setea mea de fericire. De aici nu puteam cobori mai mult. Nu ma mai simteam femeie, prietena, om de afaceri, importanta la munca, imi ingropasem sexualitatea si dorintele, plangeam dupa ceva ce nu aveam inca. Ascultam oameni care aruncau frustrari in jur, nu oameni care doreau un dialog.

Stop. Stop. Stop.

Daca esti un om bun, iti place sa ajuti si sa dai, cu siguranta ai ajuns in acest punct in viata. Punctul in care te simti fara rost si invizibil. Ai dat, ai iertat, ai ajutat, ai uitat de tine.

Iti pasa atunci cand nu trebuie, stai mai mult decat ar trebui, dai atunci cand nu iti mai ramane nimic de dat.

Oamenii cu inima buna pot fi fericiti in viata numai daca invata sa zica stop si sa dea drumul la timp.

In viata noastra oameni vor veni si vor pleca, locurile de munca se vor schimba, oportunitati noi vor aparea, dupa un business esuat va aparea unul de succes, dupa mai multe relatii dureroase va aparea iubirea adevarata, totul va trece si va evolua.

Totul se invata si nu exista limite. Toate intrebarile noastre isi gasesc raspuns in experientele altora. Oameni minunati ne asteapta ca sa evoluam impreuna.

Meriti mai mult. Poti mai mult. Totul este posibil.

EU am crezut ca merit si am plecat in cautarea a ceea ce este al meu si pentru mine. Soferul meu este mereu inima. Ea imi zice unde sa ma opresc. Vacante noi, destinatii minunate, locuri de munca cu adevarat provocatoare, cursuri,  afaceri pasionante, prieteni buni si EL, bunul meu rege, pregatit sa devina cel mai bun sot si tata.

Am apreciat sansa de a fi jos, pentru ca numai de acolo am putut creste. Si inca mai cresc…