Omul sensibil simte intens perioada prin care trecem. Inima i se rupe de suferinta acestei lumi. Ii este dor, ii este mila, se simte neputincios.

Am fost mult timp suparata pe mine pentru sensibilitatea mea. Treaba asta ma consuma destul de mult. Dar acum, nu as mai renunta la ea pentru nimic in lume.

Omul sensibil este o perna pe care sa pui capul atunci cand sunt doar pietre in jurul tau. El e bland, bun si plin de pasiune. Frumusetea lui izvoraste dintr-un suflet mare si plin de speranta. Acolo sunt resursele lui si ale intregului Univers.

Nu poti sa descrii in cuvinte ceea ce simti atunci cand asculti melodia ta preferata. Senzatia pe care o ai cand termini de citit o carte. Bucuria de a auzi ploaia cum cade. Cum e senzatia cand imbratisezi pe cineva din tot sufletul. Cand iubesti si prinzi radacini in inima celuilalt.

Nu exista ceva mai frumos pe lume decat sa vezi pasiunea intr-un om. Traieste cum ii place, face ce ii place, vibreaza , simte si arde precum o torta.

Iubeste-l din tot sufletul pe omul sensibil. El se preocupa de binele altora, de planeta, de natura, de catelusi, de copii. El plange la o stire trista si se bucura atunci cand vede bucurie in jur. Acolo unde nimeni nu vede frumusete, el poate vedea. El are un cuvant de incurajare pentru cei tristi. Omul sensibil nu isi poate concentra viata doar in jurul lui, o voce in el il striga si sa il invita sa cunoasca, sa exploreze si sa intinda mana altora

A plans mult in aceasta perioada si inca mai plange, dar este puternic si optimist. A invatat din greutatile vietii sa isi pastreze speranta chiar si in cele mai grele momente. Stie ca puterea consta in calm, nu in panica. Omul sensibil este linistea unei nopti senine, nu soarele care te arde.

Omul sensibil isi sterge lacrima si se incurajeaza singur. Poate sa comunice cu el insusi si sa se ridice de jos, iar si iar. Desi a fost ranit, dezamagit, ingenuncheat de viata, el alege sa cultive mai departe empatie, creativitate si sentimente frumoase. E definit de intensitatea trairilor lui. Asa cum poate simti intens bucuria si se entuziasmeaza rapid, asa il copleseste si tristetea.

Perioada prin care trecem nu este usoara pentru nimeni, dar stiu sigur ca este mult mai intens simtita de oamenii sensibili. Cu toate acestea ei vor trece la actiune, vor lua decizii, vor incerca sa se ajute pe ei insisi si sa ajute in jurul lor. Isi vor face un plan de supravietuire.

Aparent fragile si slabe, persoanele sensibile sunt in realitate cele mai puternice. Au invatat singure cat este de important sa nu renunti niciodata. Isi dau voie sa isi simta emotiile si apoi actioneaza. Se lupta cu toate gandurile de neincredere si tin capul sus, atunci cand haosul din minte incearca sa preia controlul.

Ei sunt cu adevarat cei mai puternici pentru ca in cele mai intunecate momente inca au speranta. Te asigura ca totul va fi bine. Sunt curajosi si determinati. Daca nu mai pot face fata singuri greutatilor nu le este rusine sa ceara ajutorul. Chiar si in zilele cand nu mai pot, ei se mai tarasc putin.

Identifica-i in jurul tau si iubeste-i, apeciaza-i si protejeaza-i.

Cu cat sunt mai reali, cu atat merita sa primeasca totul de la viata. Au avut momente in care au tipat in fata nedreptatii vietii. Nu meritau multe din cate li s-au intamplat. Au mers mereu mai departe, iar daca au avut ocazia au dat si altora din putinul lor. Cand umerii lor erau prea grei ei s-au odihnit si au plecat mai departe.

Asa cum a luptat mereu, asa lupta si acum. Cu singuratatea, cu frica, cu incertitudinea, cu confuzia, cu dorul.

El este un erou pe pamant, un super om care a reusit atat de multe si este mereu pregatit pentru mai mult. Asculta-i povestea si aplauda-l. Inima lui este plina, el traieste din tot sufletul, iubeste din tot sufletul, isi asuma riscuri, tine la oameni si stie sa ierte.

In aceasta perioada grea, oamenii sensibili vor inflori si vor darui flori in jur. Ei vor deveni liderii pe care vrei sa ii urmezi.