Daca te-ai oprit sa citesti acest articol pregateste-te pentru cea mai valoroasa informatie pe care o poti primi. Ani de studiu, analiza si experiente complexe m-au ajutat sa ajung aici. Il scriu lacrimand, pentru ca daca acum 10 ani ma invata cineva pe cine sa iubesc, viata mea ar fi fost alta.  

Invatam sa iubim de acasa si nu stim daca este bine sau rau, pur si simplu iubim. Cateodata ii iubim pe cei care ne aleg. Altadata ii iubim pe cei care nu ne vor. Uneori iubirea este demonstrativa si validatoare, alteori iubirea este suferinta si durere. Auzim pareri diferite despre iubire si relatii, povesti tumultoase, compromisuri, lupte, resemnare.

Si daca ti-as spune ca exista o iubire pentru care merita sa schimbi orice model gresit din trecut? Si daca ti-as spune ca exista altceva decat ai vazut acasa ? Daca ai afla ca iubirea neconditionata merita orice efort, durere si suferinta prin care ai trecut ?

Da, poti rupe ciclul disfunctional ! Da, poti invata sa iubesti ALTFEL !

Ia-ti la revedere de la oamenii care nu te iubesc asa cum esti si vor sa te schimbe. Ia-ti la revedere de la cei cu care ai crezut ca ai avut o relatie speciala, dar te-au ranit si ai suferit mai mult decat oricand. Ia-ti la revedere de la cei care nu te respecta si te minimalizeaza. Ia-ti la revedere de la cei care te-au judecat, cand tu i-ai acceptat asa cum sunt. Spune-le adio urmatoarelor tipuri de persoane : pasiv-agresive, imature-incantatoare, imprevizibile-romantice, capricioase-misterioase, manipulatoare, furioase, inadaptabile, duplicitare, insensibile, impulsive, sarcastice, critice, lenese, bipolare… Nu te uita inapoi si da-le drumul celor care nu stiu ce inseamna afectiune si empatie. Inchide usa celor care nu te asculta, nu te cauta, nu te vor. Lasa-i sa plece pe cei care pot trai fara tine. Opreste-te din a incerca sa ii salvezi pe cei care isi fac rau singuri, plini de dependente si rani. Nu este responsabilitatea ta sa ii ajuti pe cei care nu vor ajutor. Si nu este vina ta ca ai astfel de persoane in jur, nu ai avut alte modele…

Citeste de multe ori paragraful de mai sus si da-le drumul ! Pentru totdeauna ! Plangi ! Sufera ! Traieste-ti emotiile ! Lasa-i sa plece ! Impreuna vom invata care sunt modele sanatoase de relatii si de iubire.

Exista o iubire ALTFEL pentru care merita sa traiesti. Invata sa iubesti pe cine trebuie.

Oamenii pe care trebuie sa ii iubesti sunt amabili, de incredere, interesati de tine, echilibrati, fara probleme pe care tu sa le rezolvi, grijulii, fara dependente, protectori, pozitivi, calmi, fericiti, cu pasiuni. Aceste persoane vor sa evolueze, te incurajeaza, cred in tine, te cauta, te suna, simti ca te iubesc si ca poti sa ai incredere in ei. Cu ei poti sa vorbesti pentru ca te asculta, poti sa ai opinii, ei te inteleg, te accepta asa cum esti.

Este timpul sa faci loc in viata ta oamenilor adevarati… celor care te iubesc neconditionat si iti vor fi intotdeauna alaturi. Ei apreciaza prezenta ta in viata lor. Ei iti ofera iubire fara sa ceara ceva inapoi. Ei sunt cu tine cand treci prin dificultati, cand iti pierzi increderea, cand te doare… Acestia sunt oamenii pentru care merita sa faci orice efort, sa schimbi orice model, sa renunti la tot ce este toxic.

Ei stiu de ce ai nevoie si fara sa le spui. Ei te ridica de la pamant atunci cand iti este greu. Ei te tin de mana. Ei se uita in ochii tai si stiu ce simti. Ei iti dau cele mai bune sfaturi si iti ofera cele mai calde imbratisari. Cu ei nu te simti niciodata singur. Stiti ca impreuna sunteti mai puternici. Sunteti acolo unul pentru celalalt.

Ei iti aduc fericirea si au grija de tine si de nevoile tale. Inima ta este a lor si o protejeaza ca pe o comoara. Ei nu vor permite lucrurilor care ar putea sa va faca rau sa intervina intre voi.

Ei sunt universul tau. Aceasta este iubirea adevarata. De aceasta iubire ai nevoie. Ei nu te vor lasa sa te simti singur si sa suferi. Ei iti vindeca inima franta. Ei te readuc la viata.

Iubeste oamenii buni care te iubesc sincer. Devii un om bogat si universul este in mana ta atunci cand inveti sa iubesti pe cine trebuie.