Trebuie sa cadem pana invatam sa mergem, trebuie sa facem greseli pentru a evolua, trebuie sa suferim pentru a invata sa iubim…

Trebuie sa fim incompleti si goi, pentru a deveni intregi din nou. Trebuie sa ramanem fara respiratie, pentru a ne pune masca de oxigen. Trebuie sa ne doara, ca sa ne vindecam. Trebuie sa treaca noaptea, pentru a rasari soarele…

Am fost toti in relatii nepotrivite si am trait o dragostea dureroasa. Este cel mai greu sentiment pe care il putem trai. Sfasietor. Despartirea este tragica. Ramanem cu intrebari, flustrari, simtim ca am dat totul si cealalta persoana nu a venit in intampinarea noastra. Inima ni se sfasie in milioane de bucatele. Ne gandim neincetat la ce s-a intamplat. Culpabilizam. Realizam ca puteam sa vedem semnale de alarma de la inceput. Le-am ignorat. Am vrut sa fie bine…

Toti facem greseli. Cateodata alegem persoane care nu sunt potrivite pentru noi, dar atractia este atat de mare incat incercam sa ne convingem ca sunt potrivite. Sau ca se vor schimba… Inima noastra nu este inca pregatita pentru marea iubire, asa ca trebuie sa mai invatam o lectie.

Si inca una. Si inca una.

Din cele mai dureroase experiente invatam cele mai pretioase lectii.

Poate ca nu exista greseli. Mai ales daca in urma acelor greseli am inteles cine suntem, ce ne place, ce ne raneste. Poate ca nu ne-am dorit ca acea dragoste sa se termine si nu intelegem ce s-a intamplat. Unde s-a gresit si cand. Dar nu conteaza oricum. Daca era marea iubire nu se termina.

Poate trebuia sa ni se sfasie inima pentru a ne pregati sa primim adevarata iubire a vietii noastre.

Atunci cand intalnim marea iubire, vom intelege de ce celelalte relatii nu au durat. Asa trebuia sa se intample. Trebuia sa ne doara, sa ne zguduie, sa ne ingenuncheze atat de tare incat sa ne transformam noi si intreaga noastra viata.

O inima sfasiata se poate vindeca in cel mai frumos mod posibil. Cu iubire fata de sine, cu energie, cu timp, cu bunatate. Daca se ia decizia eliberarii de toxicitate, de rautate si de trecut, o inima sfasiata devine puternica si buna. Acea putere pe care o simtim atunci cand stim ca putem iubi mult si frumos, si cu toate acestea putem pleca cu capul sus atunci cand realizam ca meritam ceva mai bun.

Doar cand avem o inima puternica si buna suntem pregatiti sa intalnim marea iubire.

Marea iubire te asteapta sa vii, vindecat si intreg.

Cand intalnim marea iubire nu mai exista loc de intrebari, de drame, de suparari, de nopti nedormite. Este o iubire buna si calma. Simti si stii fara nici cea mai mica indoiala ca esti in locul potrivit si cu persoana potrivita.

Atunci intelegi ca toata durerea prin care ai trecut, fiecare relatie nepotrivita si fiecare experienta nefericita, a fost pretul pe care a trebuit sa il platesti pentru a ajunge aici.

Iar de aici nu mai ai limite. Cresti catre excelenta.

Marea iubire aduce la suprafata tot ce este mai bun in oameni.