Din ce suntem facuti ?

Pentru ce merita sa traiesti ?

Pentru ce merita sa mori ?

Ce ne vindeca ? Ce ne ridica de jos ? De ce mergem mai departe ? In ce sa credem ?

Raspunsul pentru toate intrebarile importante din viata noastra este acelasi… pentru IUBIRE.

IUBIREA este puterea divina care ne salveaza. IUBIREA trebuie sarbatorita si pretuita, protejata… si traita. Fara teama, fara retineri, fara nesiguranta daca este bine sau este prea mult… Nu e niciodata prea multa iubire de oferit. Nu poti sa oferi gresit, sau in dozaj nepotrivit, persoanei potrivite. Nu poti sa spui lucrul gresit persoanei potrivite. Asa cum nu poti sa tii langa tine persoana nepotrivita, la fel nu poti sa te impotrivesti iubirii atunci cand vine.

IUBIREA gaseste o cale. Daca este destinat sa fiti impreuna, veti fi. Indiferent de rezistente, de distanta, de timp…

Doua suflete care vibreaza unul pentru celalalt vor fi intotdeuna impreuna. IUBIREA nu este rea, nu cere nimic, nu sufera, nu este capricioasa, nu face drame, nu minte, nu insala, nu se razbuna…

IUBIREA este o frecventa vibratorie inalta a doua suflete elevate. Libere, in pace, fericite, bune …

IUBIREA este comoara oamenilor frumosi.

IUBIREA nu este te iubesc pentru ca ma iubesti, pentru ce faci, pentru ce imi oferi… IUBIREA nu este conditionata de nimic. Iar tu nu esti mai bun pentru ceea ce faci. Toata lumea merita sa fie iubit, indiferent de origine, culoare, rasa, varsta, stare sociala…

IUBIREA nu are nimic de dovedit, asa cum tu nu ai nimanui de dovedit cat esti de minunat.

Suntem creati din aceeasi iubire pe care o gasim in jurul nostru, in natura, in aer, in cer, in animale…  E in noi deja. Nu iti fie frica sa o traiesti.

Te incurajez sa iubesti ! Mult ! Fara frica ! Nu vei atrage oameni nepotriviti oferind iubire sincera. Intentiile bune au intotdeauna rezultate bune.

IUBESTE ! Macar o data in viata da-ti voie sa iubesti cu adevarat ! IUBESTE !