Haideti sa vorbim serios. Femeia frumoasa e treaba de barbat curajos. Nu de baietas. Stim prea bine ca nu toti masculii sunt barbati. Doar un barbat adevarat poate sa o vada asa cum este. Vie si reala, intreaga pana in ultima ei celula.

Nu ma refer intreaga la cap, e posibil sa fie nebunatica si sa nu ti se para tot timpul ca are toata “tigla pe casa”, ma refer intreaga emotional. O sa iti placa cheful ei de viata si modul in care ea se accepta asa cum este. Este naturala si asumata.

Ea se place si se mandreste cu ceea ce reprezinta ca om, profesionist, prieten, parinte si iubit.

Individa te atrage si parca iti ramane in sange. Nu numai prin frumusetea ei exterioara, e mai mult decat atat. Este o combinatie de calitati interioare, blandete si multa caldura. Ea te vrajeste si iti intra putin cate putin in suflet.

Atat de simpla si totodata de complexa, doar ochii potriviti pot savura scanteia vietii din ea.

Nu exista gelozie si comparatie, ea nu are timp de astfel de rahaturi. Se compara doar cu ea de ieri, cu ea din trecut, vrea sa invete si sa fie mai buna. O surprinzi chiar complimentand si admirand frumusetea altor femei.

Femeia aceasta e treaba serioasa. Ea nu e greu de obtinut, dar e greu de pastrat. Ea nu se castiga, ci se merita.

Tine capul sus si este mandra de ea, fara falsa modestie. Se respecta si se pune in valoare.

Ca sa meriti o astfel de femeie trebuie sa fii un barbat bun, rafinat emotional si increzator. Adica sa stii in ce te bagi, ca doar nu mai gasesti inca un miliard precum ea. Trebuie sa fii si tu unul la sapte miliarde.

Ea este femeia care te va face sa o doresti toata viata, chiar si dupa ce iti poarta numele. Poate sa-ti fie amanta si o va face atat de bine incat sa iti ajunga, una si buna.  Da, ea va sari din sortul din bucatarie direct in pat si va fi buna in ambele roluri.

Ea isi asuma feminitatea, senzualitatea si sexualitatea. Traieste si simte, ofera si stie cand sa se opreasca. Este suficienta pentru ea si va fi totul pentru tine.

Ca sa o poti avea in viata ta trebuie sa te tina barbatia bine de tot. Adica sa fii un barbat adevarat, curajos si increzator. Frica de o femeie frumoasa si puternica se plateste scump. Se plateste cu viata.

O viata condamnat langa o plictisita cu miros de ciulama. Suparata pe alte femei frumoase pe care le critica cu patos, si obosita de rolul de gospodina si mama. Mult prea obosita ca sa mai fie femeie, mult prea neagra de frustrari incat sa mai purtati discutii constructive.

Din acest punct viata ta se va duce tot mai jos. Nefericire, amanta, culpabilizare, etc

Deci, in loc sa alegi femeia usor de avut si de pastrat, mai bine creste-ti increderea in tine si du-te dupa femeia frumoasa care te vrea mascul, domn, barbat adevarat.

Langa ea vei simti in sfarsit ca traiesti si amandoi veti fi capabili sa depuneti efortul necesar pentru a pastra relatia fresh.

O relatie cu o femeie adevarata trebuie asumata. Daca te apuca neincrederea si panichezi, ai pierdut-o. Ea e sigura pe ea si multi se tem de siguranta ei. Multi baietei. Barbatii nu se tem. Ei stiu sa o iubeasca.

Doar barbatii stiu ca nu este de joaca cu ea. Cand ai de-a face cu un partener caruia nu ii este frica de singuratate, jocul este cu cartile pe fata. Ori esti “all in” si dai tot, ori iesi afara.

Femeile frumoase aleg singuratatea daca nu sunt fericite in cuplu. O iau de la capat iar si iar si merg cu capul sus prin lume.

Cum va spuneam, o femeie frumoasa este treaba serioasa. O astfel de femeie este treaba de barbat adevarat.

Photo by : pixabay.com