Viata este precum o carte.

Unele capitole sunt triste, unele capitole sunt vesele, si altele sunt captivante… Totul este temporar, capitolele se termină si dăm pagina. Dacă rămanem blocati intr-un singur capitol, nu vom trăi niciodată ceea ce va urma.  

Frumusetea vietii vine tocmai din această curiozitate pentru ceea ce va urma. Atunci cand trecem prin momente grele, să nu uitam că din greu se creste si se invată, să nu uităm că totul trece. Un nou capitol va incepe.

Am invătat de-a lungul anilor că nerăbdarea este un inamic. Dorind să realizez lucruri mai repede, pentru a castiga timp, nu am făcut decat să pierd acest timp construind un castel din nisip. Primul val l-a distrus. Nu a mai rămas nimic din el.

Să nu grabim nimic in viată. Totul are un ritm natural de evolutie. Oamenii buni vor ramane langă oameni buni. Omul pe care il astepti, va sosi. Familia pe care ti-o doresti, o vei avea. Locul de muncă la care vei avea plăcerea să ajungi in fiecare dimineată, il vei avea. Totul se va aranja, la momentul potrivit. Asigură-te că inveti o lectie din fiecare experientă, si că dai pagina.

Mergi intotdeauna mai departe.

Nu există o retetă generală. Nimeni nu va veni să te salveze din capitolul din care nu vrei să iesi. Tu esti singurul care poate da pagina. Cu incredere. Cu sperantă. Cu umilintă.

Atunci cand inchizi un capitol trist, faci loc in viata ta fericirii, surprizelor, aventurii, iubirii. Dupa o perioadă, privind inapoi, vei fi mandru că ai mers mai departe. Dorinta de a vrea mai mult in viată, ne oferă un superb sentiment de incredere in noi.

Nu te subestima pe tine si tot ceea ce poti să realizezi in viata ta, din cauza unui capitol trist.

Este doar un capitol…

Viata te testează, si apoi te recompensează.

Fii pregătit pentru ceea ce va urma.  Ridică-te si mergi mai departe.