O cauti si simti ca si ea face acelasi lucru. Uneori iti pierzi rabdarea, dar iti spui ca timpul te pregateste pentru marea intalnire. Vrei sa o cunosti. Ai face orice pentru ea. Acum stii ca toate experientele in care ai dat gres te-au ajutat sa iti dezvolti stima de sine, ai evoluat enorm, ai trecut prin foc si ai incercat lucruri noi.

Esti curajos si acum stii ce vrei. Esti pregatit pentru ea. Dar cum o recunosti pe femeia ta, acea femeie puternica cu care vrei sa pleci la drum ?

  • Are incredere in ea.

Radiaza putere interioara si eclipseaza orice alta femeie. Increderea pe care o emana te face sa vrei sa te vezi prin ochii ei frumosi. Isi asculta vocea interioara si este propriul ei suporter. Se vede de departe ca a trait intens si ca a invatat din trecutul tumultos.  Iubeste viata si isi doreste sa fie fericita. Stii ca nu are nevoie de nimeni, dar daca te-a ales este pentru ca te place cu adevarat.

Nimic nu o poate opri din drumul ei si nimeni nu ii poate spune ce poate sa faca si ce nu poate sa faca.  Nu lasa pe nimeni sa ii violeze valorile si nimic nu o poate determina sa renunte la idealurile ei.

  • Are valori bine definite.

Stie cine este si stie ce vrea. Nu este ca celelalte femei care ezita si se opresc, ea isi cunoaste calitatile si defectele. Se respecta, se apara daca este nevoie si isi pleaca capul doar ca sa isi admire pantofii.  A invatat cine merita un raspuns, o explicatie sau ignoranta ei totala. Nu se va compara niciodata cu alte femei pentru ca stie ca toate femeile sunt unice. Va oferi mult si va iubi din tot sufletul, dar daca va fi vreodata ranita, nu va ezita sa plece fara sa se uite inapoi.

  • Isi arata sentimentele si nu ii este frica sa fie vunerabila.

Iti da impresia ca nu a suferit niciodata. Dar daca ai stii tu prin cate a trecut… Vorbeste despre ceea ce simte, emotiile ies la suprafata usor si oglindesc frumusetea sufletului ei bun. Rade, se bucura, traieste din plin. Nu ii este frica sa fie vulnerabila si sensibila. A renuntat la toate mecanismele de aparare si joaca cu toate cartile pe masa. Stie ca nimeni nu ii poate face rau fara voia ei. Un mental puternic nu poate fi zdruncinat, iar ea a atins varsta maturitatii fizice, mentale si spirituale. Puterea pe care o emana provine din intensitatea trairilor ei. Ofera atat de multa frumusete si iubire in jur…

Ea nu cere voie pentru a simti, pentru a spune ceea ce ii dicteaza sufletul, pentru a iubi. Incearca iar si iar, cere, ofera, cade, se ridica, dar este reala in fiecare moment al vietii ei.

  • Lumea o respecta.

La fel si ea. Se respecta si ii respecta pe cei din jur. Se ingrijeste de exterior si de interior. Este selectiva cu ceea ce asculta si cu ceea ce spune. Nu cauta atentie si complimente. Vrea doar respect. Impune limite usor si pe un ton cald.  Nu sta la discutii si explicatii. Valorile ei nu se negociaza. Poate ca prima data cand vei fi irespectuos te va mustra frumos, insa sa fii sigur ca la a doua abatere va pleca si nu vei mai auzi de ea vreodata.

Nu ii pasa de gura lumii, nu face eforturi in zadar pentru altii. Este un leader bun al propriei persoane si isi conduce viata vizand un echilibru intre a da si a primi.

  • Este sincera.

Se asteapta ca cei din jur sa fie sinceri cu ea. Nu suporta minciuna si vorba fara rost. Vrea sa iti descopere gandurile si sufletul, asa ca asigura-te ca nu va da peste murdarii. Ea merita sa iti cunoasca trecutul, greutatile vietii, esecurile, victoriile, sa impartaseaza cu tine prezentul si sa visati impreuna catre viitorul vostru si al familiei voastre fericite.

Daca va descoperi minciuni si situatii confuze, o vei pierde. Prefera un adevar dureros pe care il va accepta, decat o viata falsa, dar care da bine din afara.

  • A renuntat la resentimente. A iertat trecutul.

Nu a devenit puternica avand o viata usoara. I-a fost greu si s-a luptat. A identificat persoanele care o trageau in jos. Impotriva inimii ei, a renuntat la tot ce era toxic in viata ei. A fost ranita. Nu a fost iubita asa cum merita. A stat cu ea insasi atata timp cat a fost necesar pentru a fi pregatita sa dea drumul trecutului. I-a iertat pe toti cei care au ranit-o. 

Inima ei e plina de iubire si bunatate, chiar si fata de cei care nu au apreciat-o. Stie ca ceea ce semanam, vom culege intr-o zi. Asa ca ea a ales sa semene sentimente nobile. Nu are timp de jocuri si de razbunari. Nu sta pe loc asteptand sa fie bagata in seama. Se duce mai departe cu incredere si bate la alte usi, alte oportunitati, alte experiente.

Iertarea si eliberarea sentimentelor negative sunt doar decizii. Ea reuseste sa vada intentia din spatele unui gest. Cu totii gresim. Si ea a gresit si s-a iertat pe ea si pe cei care i-au facut rau. Viata nu este despre a incerca sa schimbi oamenii care iti fac rau, viata este despre a evolua, a invata lectia si a merge mai departe, catre ceea ce este destinat sa fie al tau.

Ea este ca si tine, puternica si buna. Sunteti unul oglinda celuilalt. Ea este unica pentru tine, tu esti unic pentru ea. Doar impreuna puteti viza excelenta.

Ai gasit-o ? Spune-i. Arata-i. Desi nu este nevoie… Sunt sigura ca si ea te-a recunoscut.