Buna intrebare, cine sunt eu ?

Sunt un om la fel ca voi toti, perfect si, in acelasi timp, imperfect, ce traieste incercand sa descopere sensul vietii. Curioasa si pasionata de evolutie, imi doresc sa ajung acolo unde nu multa lume poate ajunge… in sufletul vostru.

Scriu pentru suflete, iar pe al meu il expun in tot ceea ce creez.

Sunt un om care a gresit de multe ori, a mintit, a judecat, a jignit, a inselat, dar care intr-un final a inteles ca nu aceasta este calea. Cel putin nu a mea. Am regretat tot ce am facut gresit si incerc zi de zi sa devin o persoana mai buna.

Nu este nici calea ta. Nu poti sa citesti acest articol si sa fii un om rau. Te vei plictisi dupa prima fraza. Publicul meu intelege emotia din spatele articolelor mele si o simte la fel de intens ca si mine.

Tu, cel mare citesti acest articol, trebuie sa stii ca suntem la fel. Suntem oameni cu framantari si temeri, am fost fericiti dar si foarte nefericiti, ne-am abandonat si ne-am regasit, viata ne-a ingenuncheat si ne-am ridicat, suntem parte din toate, pamant, cer, aer, natura, ne transformam la fel ca tot ceea ce ne inconjoara.

Sunt o persoana care credea, candva de mult, ca este urata si grasa, ca nu am mare lucru de spus pentru ca nu contez, iar oamenii nu au de ce sa ma asculte.

Tot eu sunt si acea persoana care a iertat mult, a suferit, a uitat de ea si de nevoile ei, a scuzat, a fost calcata in picioare… dar a inteles ca, a crede orbeste in oameni, se plateste cu pretul esecurilor si al dezamagirilor.

Sunt cea care a luat decizii gresite si s-a trezit in incertitudine si amar, amortita, dar convinsa ca ceva mai bun va aparea dupa colt. Chiar si atunci cand nimic nu avea sens, am inteles ca e temporar si ca grijile nu isi au rostul.

Sunt un om care a spus de multe ori te iubesc, fara sa stie, cu adevarat, ce este iubirea. Am patat aceste cuvinte magice in fata unor persoane ce nu le puteau simti. Disperarea unor sentimente neimpartasite, striga cuvinte de iubire, in speranta ca vor conta. Nu au contat. Le repetam, le murdaream si mai tare, le striveam innebunita de durere. Am inteles ca toate cuvintele din lume isi pierd sensul in fata unui inimi inghetate, iar cand inimile potrivite vorbesc, cuvintele nu mai conteaza.

Am invatat sa privesc dincolo de cuvinte si de masti. Am cunoscut iubirea dincolo de aparente.

Am inteles ca fericirea este compusa din nimic, dar atunci cand o simti, este totul.

Sunt plina de recunostinta pentru tot ce am invatat, pentru inima mea care, desi ranita iar si iar, a ramas buna si calda.

Sunt condusa de iubire, sensul drumului meu in viata mi-l arata inima. Acolo sunt toate raspunsurile.  Chiar si atunci cand am crezut ca m-a indrumat gresit, am inteles, mai tarziu, ca trebuia sa trec pe acolo. Stiu, fara indoiala, ca inima nu ne insala niciodata. Ea este radarul nostru si are planuri marete pentru noi.

Sunt un om care iubeste oamenii buni, ii intelege si pe cei rai, dar prefera sa ii tina la distanta. Inteleg ca durerea creeaza si mai multa durere, iar noi oferim in jur ceea ce avem in suflet.

Mult timp am crezut ca oamenii se schimba daca ii iubim, am iertat si fara sa mi se ceara iertare si am sperat ca va fi mai bine. Dar nu a fost. Oamenii se schimba numai daca vor ei. Dupa multe experiente dureroase, am realizat ca nu este responsabilitatea noastra sa schimbam pe nimeni.

Sunt o persoana care se simte bine singura, dar se teme de o viata in singuratate. Imi plac oamenii si viata, vreau sa am casa plina de oameni iubitori, am mereu o vorba de incurajare de oferit si timp sa ascult, sa vad, sa simt… Eu traiesc cu ochii deschisi si din tot sufletul. Scopul meu este sa ma identific cu tot ceea ce misca si are viata, insecte, flori, nori… toate sunt parte din mine si eu sunt parte din toate.

Asta sunt eu. Doar un om care vrea sa lase o lumina in lume, un loc al meu in pace si iubire.

Eu sunt acel om simplu si real ce a inteles ca: “Cu cat suntem mai simpli cu atat devenim mai speciali.”