CALATORII

Iubesc sa calatoresc.

Tot ce inseamna calatorie pentru mine imi creeaza o bucurie imensa: cumpararea biletului de avion, pregatirea bagajului, urcarea in avion, zborul, aterizarea, momentul cand ajung la destinatie, aeroportul… Parca sunt intr-o alta lume atunci cand calatoresc si este un sentiment magic.

Prefer avionul, ador sa zbor, ma simt libera si usoara, mica printe nori, un punct pe cer… Calatorind, am realizat cat de mici suntem pe acest pamant si cat de multe avem de vazut, de descoperit, de trait.

In acele momente nu mai conteaza nimic pentru mine. Ochii mi se deschid, inima incepe sa bata, sunt entuziasmata si imi dau voie sa ma bucur. Poate nu am cea mai minunata viata, poate nu am obtinut tot ce am vrut pana la varsta mea, poate cea mai buna prietena a mea m-a dezamagit, dar nu mai conteaza nimic atunci cand ti se deschide poarta unei noi lumi. Si ai norocul sa intri in ea.

Nu poti sa calatoresti si sa fii in trecut sau in viitor. Calatoritul te ancoreaza in prezent. Ti se deschid toate simturile si te deschizi si tu. Te deschizi ca sa primesti. Primesti din frumusetea istoriei, din generozitatea naturii, primesti din maretia artei …

Urmeaza-ma in calatoriile mele. Te invit sa descoperi in articolele din Categoria – Calatorii, locuri si emotii pe care eu le-am simtit, in scris si in poze…

Calatorie placuta !

Lory Hearty – 2019