Nu o sa vorbesc despre obiceiurile preistorice in care responsabilitatea barbatului era sa aduca hrana iar a femeii sa o gateasca.

Nu mi-as pierde timpul sa discut despre acei domni plini de neincredere, care isi dovedesc masculinitatea prin numarul de femei consumate, muschi, masini si succes.

Nu as putea sa imi obosesc mintea gandindu-ma la mincinosi si infideli, grandomani si egoisti.

Ei nu sunt barbatii care conteaza. Iar daca eu am fost vreodata cu unul dintre acestia, nici eu nu am fost femeia despre care merita sa vorbim.

Astazi vom discuta despre barbatul care este un domn, ajuns la varsta in care poate vedea splendoarea fiecarei celule din tine. Si despre adevarata femeie, eleganta si rafinata, care respecta barbatul si il iubeste mult, cu toata puterea inimii ei, dar nu ii e frica sa plece cu capul sus, daca considera ca nu esti tu domnul ei.

Ea paseste calma si increzatoare si daca se opreste la tine, este pentru ca a vazut frumusete in sufletul tau. Ea se deschide si poate sa simta, pentru ca a descoperit deja iubirea de sine. Este perfecta si intreaga iar tu ai rolul de a te asigura ca ea infloreste la bratul tau. Daca s-a simtit acasa langa tine si te-a ales, ai castigat. Barbatul de langa ea va avea darul sa scoata ce este mai bun din ea, sa ii ofere siguranta si protectia de care are nevoie pentru ca ea sa isi asculte chemarea inimii si sa isi urmeze pasiunea.

El este puternic si hotarat, stie ce isi doreste si nu se abate de la drumul lui. L-a atras feminitatea ta si acel ceva profund din privirea ta care l-a facut sa inteleaga ca alaturi de tine va incepe o calatorie intensa. A vazut in tine frumusete interioara si exterioara, claritate si sens. Vede fiecare particica din tine ca fiind unica, isi alege cu atentie cuvintele pentru ca stie cat esti de speciala.  

Intre voi totul este usor si fluid, iar el stie ca vei fi suportul lui in momentele grele dar si motivatia care il va face sa mute muntii pentru voi doi. Te-a cautat. Te-a asteptat. Stie ca iubirea adevarata vine doar o data in viata. Acum e pregatit sa traiasca acest nivel maximal al fericirii alaturi de tine. Nu mai are ochi pentru nimeni. Tu esti universul lui.

Ea il va face sa se simta cel mai norocos om de pe pamant. Ea il asculta si daca i se cere, ii ofera sfaturi. Ea il apreciaza, il aplauda si este cel mai mare fan al lui. Are grija de el si de confortul lui, asa cum el are grija de ea, de siguranta si de fericirea ei. El o respecta si ii divinizeaza corpul, acest templu care da viata. El ii ofera afectiunea de care ea are nevoie.

Ei doi devin unul. El stie ca orice ar putea-o rani, il va rani si pe el inzecit mai mult.

Amandoi se simt respectati si pretuiti. Aceasta este iubirea dintre un baiat care a invatat sa fie barbat, alaturi de o fata care a devenit o veritabila lady.