Uneori totul iese pe dos. Oamenii din jurul tau sunt stresati. Telefonul pe care il astepti nu mai suna. Persoana in care ai avut incredere te-a dezamagit. Nimic nu pare sa iasa asa cum iti doresti.

Ai crezut ca daca mai oferi o sansa va fi bine. Ai facut tot ce ai stiut pentru a avansa. Incepi sa iti pierzi increderea. Obosesti. Incepi sa te indoiesti chiar si de tine.

Te-ai saturat sa te gandesti atat de mult la ce vor cei din jur si sa ii protejezi. Ai inceput sa tolerezi comportamente nepotrivite doar ca sa nu creezi un conflict. Vrei sa fie totul bine, dar nu este. 

Ai obosit incercand sa realizezi obiective care par atat de departe si ai impresia ca esti tot in locul de unde ai plecat. Te simti singur. Parca alergi dupa oameni si cu cat ai dori sa se apropie, cu atat ei se indeparteaza de tine.

Te-ai saturat de goana dupa rezultate. Nu intelegi unde trebuie sa te opresti. Ai vrea sa incetinesti ritmul dar, captiv in propriul labirint, nu mai stii cum.

Esti obosit si totusi mintea iti zboara la acea persoana care te-a respins. Parca intentionat vrei sa iti faci rau cu aceste ganduri, dar nu stii cum sa le opresti. Incepi sa fii dezamagit de oameni. Te-ai saturat sa te atasezi de persoane nepotrivite. Te-ai saturat sa cauti in oameni sentimente care parca nu mai exista.

Sunt zile in care nu mai poti. Alta dezamagire, alt esec, alt obstacol…

Sunt aici sa te anunt ca toti trecem prin asta si trebuie sa treci si tu. Face parte din procesul de evolutie. O perioada a vietii se incheie atunci cand totul pare ca se dezmembrezeaza, pentru ca o alta perioada sa inceapa. In curand vei intelege ca ceea ce este al tau va gasi mereu un mod de a intra in viata ta. Prieteni, cariera, partener… le vei avea pe toate asa cum le meriti.

Nu esti niciodata singur. In functie de credinta ta, nu uita ca acea putere divina (Universul, Dumnezeu, Ingerii pazitori) nu te va parasi niciodata.

Toate faptele pe care le faci ti se vor intoarce. Lupta ta va fi rasplatita. Nimic din ceea ce traiesti nu este intamplator.  Dorintele iti vor fi indeplinite atunci cand esti pregatit. Pana atunci, ai lectii de invatat : cum sa fii perseverent si rabdator, cum sa devi puternic, cum sa ai incredere in tine, cum sa te bucuri de drumul parcurs pana la destinatie.

Nu exista incercari prea grele pentru tine. Tu trebuie sa devi mai bun pentru a le depasi.

Un drum minunat ti se deschide iar destinatia este fericirea. Dupa ploaie iese mereu soarele. Poti sa ramai in ploaie, este decizia ta. Dar gandeste-te pentru o clipa cat de mandru vei fi atunci cand vei privi panorama insorita din varfului muntelui pe care l-ai urcat singur.

Poate ca acum te simti blocat si te lupti cu morile de vant, insa te asigur ca mai devreme sau mai tarziu vei primi ceea ce ti-ai dorit dintotdeauna.  Ai in tine puterea necesara pentru a continua.

Increderea si credinta te vor ajuta sa avansezi. Cate un pas inainte zi de zi.

Stiu ca este greu si te doare, dar iti promit ca este temporar. Vei zambi la final. Meriti mai mult, intotdeauna mai mult. Esti acolo unde trebuie sa fii ca sa primesti toate acestea.