Despre mine

Ma numesc Lory, sunt o giurgiuveanca plina de energie si chef de viata, devenita de peste 7 ani parizianca. Voilà- Voilà!

Traiesc, invat, calatoresc, cunosc, ma deschid si iubesc.

Trebuie sa stii de la inceput faptul ca am in mine doua laturi : una emotionala si idealista, si alta logica si rationala.

Acest site este despre frumusete, sanatate, iubire si despre cum reusesc eu sa echilibrez aceste doua laturi: Ying si Yang-ul din mine, copilul si femeia, constientul si subconstientul …

Ce am facut atunci cand latura emotionala s-a indragostit… desi nu stiam nimic despre acea persoana ?

Ce am facut atunci cand laturei mele idealiste i-a fost mila de cineva care mi-a facut rau si m-a ranit?

Ce fac atunci cand vreau sa cred ca toata lumea este buna si generoasa, scuz si iert, empatizez excesiv si ma pun astfel in pericol ?

Aceasta este lupta mea. In articolele mele va voi impartasi momentele in care am castigat lupta, dar si cele in care am fost invinsa. Momente in care traiesc la intensitate maxima si imi sare inima din piept de fericire, dar si momente in care ma simt ca un tren care s-a lovit cu toata viteza de un zid.   

Aceasta este lupta unui om bun. Nicio comoara nu straluceste mai frumos decat frumusetea sufletului. Indiferent prin cate trecem, la finalul zilei ramanem doar noi cu sufletul nostru. Cea mai buna companie…

Stiai ca peste 50% din oameni traiesc cu teama ca se va profita de bunatatea lor?

Stiai ca peste 50% din oameni au avut experiente care i-au ranit, in urma carora au ales sa se detaseze de emotii si sa traiasca in defensiva?

Stiai ca teama ne paralizeaza zi de zi si este motivul pentru care pierdem oportunitati, relatii, prieteni ?

Am o dorinta puternica de a trai fara frica de a imi arata vulnerabila, fara frica de a atrage oameni nepotriviti in viata mea, o dorinta de libertate. Acesta este motivul pentru care eu imi inving temerile !

In acest site vei afla ce provocari am intampinat eu pentru a-mi invinge teama, unde am ajuns atunci cand m-a condus latura mea emotionala, dar si cat de minunat este sa traiesti o viata fara retineri, fericit/a, in perfect echilibru minte, corp si suflet !

Bine ai venit alaturi de mine ! Te asteptam! Sa incepem calatoria noastra !